Komunikácia medzi klientom a obchodným zástupcom nebola nikdy jednoduchšia

Miroslav Hurban

Allianz - Slovenská poisťovňa, a.s.
034 01 Ružomberok
0908 093 371
miroslav.hurban@oz.allianzsp.sk

NOVINKA - Poistenie spodnej vody

03.10.2013 13:54

Allianz - Slovenská poisťovňa vyhovela svojím klientom a ich požidavkám a od 1.7. 2013 si môžu dojednať poistenie škody spôsobenej na majetku v dôsledku spodnej vody. Nakoľko každoročne pribúdal problém so škodami spôsobenými spodnou vodou klienti majú možnosť mať kryté už aj toto poistné riziko. Mimo iného sú v poistení majetku Môj Domov zahrnuté aj tieto poistné riziká:

Požiar, výbuch, úder blesku, víchrica, krupobitie, voda z vodovodného zariadenia a pád lietadla,krádež, lúpež,Vandalizmus po vlámaní,posuv pôdy, lavína, ťarcha snehu, povodeň,záplava, zemetrasenie, výbuch sopky,pád predmetov, náraz vozidla,vandalizmus, rázová vlna, dym a prepätie
 

Poistenie nehnuteľnosti sa vzťahuje na nasledujúci majetok - rodinný dom, byt, chatu, garáž, hospodárske budovy, altánky, prístrešky, bazény, oplotenie, slnečné kolektory a ďalšie vedľajšie stavby a to aj prípade, že sa vedľajšia stavba nachádza na inom mieste poistenia ako váš rodinný dom, byt alebo chata.

Škoda sa nahrádza v nových cenách, ktoré zodpovedajú nákladom na opravu, alebo znovuvybudovanie poistenej nehnuteľnosti.

Poistenie domácnosti sa vzťahuje na všetky hnuteľné veci, ktoré máte v domácnosti – napr. nábytok, koberce, doplnky, šatstvo, športové potreby, domáce spotrebiče, elektroniku a veci osobnej potreby. Teraz poistenie obsahuje aj krytie škody na majetku spôsobené skratom elektromotora v spotrebičoch.

Škoda sa nahrádza v nových cenách, ktoré zodpovedajú nákladom na opravu alebo kúpu novej veci.

Poistenie záhrad je určené nielen majiteľom, ale aj nájomcom úžitkových a okrasných záhrad na území Slovenskej republiky. Poistnú sumu si môžete určiť na základe vlastného rozhodnutia v rozmedzí od 5 do 50 Eur za 1m2 záhrady resp. za 1 strom.

Poistenie zodpovednosti za škodu sa vzťahuje na škody spôsobené poisteným, osobou, alebo zvieraťom zdieľajúcimi s poisteným domácnosť. Poistenie kryje škody vzniknuté následkom činnosti týchto osôb alebo zvierat v mieste poistenia, ale aj mimo neho. Náhrada škody je vyplatená v prípade, že napr. vytopíte suseda, vaše deti rozbijú susedovi loptou okno, prípadne spôsobíte škodu na majetku alebo ujmu na zdraví pri športovaní.

Poistenie skiel sa vzťahuje na okná, vstupné dvere, výplne interiérových dverí, krbu, vstavané skrine, zrkadlá, akváriá, sklokeramické platne, slnečné kolektory a ďalšie sklenené súčasti vášho domova.

 

V rámci produktu Môj domov si môžete dojednať pripoistenie Privát Plus. Toto Vám zabezpečí pomoc v prípadoch ako napr. zabuchnuté vchodové dvere, vytečená voda z radiátora atď. V prípade že potrebujete službu využiť, stačí zavolať na telefónne číslo 0800 122 222.

Navyše ak počas poistenia nebudete mať poistnú udalosť, poskytneme vám zľavu na poistnom poistenia budovy a poistenia domácnosti až do výšky 30 %.

 

V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.

poradenstvo-pre-vas.webnode.sk/sluzby/online-sluzby/

poradenstvo-pre-vas.webnode.sk/kontakt/